Orgaanklap – Kwarktassen (2014)

Door Crapcorner Kees op 29/05/2014 in Muziek
Tags:

Lekker lompe rammelpunk van Nederlandse bodem. Nou ja, rammelen doet het eigenlijk helemaal niet zo heel erg, stiekem kunnen ze wel een beetje spelen. Zuigen, zompen, duwen en trekken, dat wel.

Subtiel is het allemaal niet wat de halfnaakte mannen van Orgaanklap produceren, met titels als Iedere Kut is een Moordenaar en I’m Fuck, Punk You, weet je wel ongeveer wat je kunt verwachten. Het zal waarschijnlijk niet iedereen kunnen bekoren, maar ik hou er wel van. En elke band die overgewaardeerde klote-DJ’s te kakken zet, krijgt mijn zegen. Check ook de hilarische clips van Gunshow en het vrolijke Indiepoprocksong. Deze laatste hebben ze met een bescheiden zak geld en wat creatieve montage in elkaar gezet met filmpjes van Fiverr, waar je mensen voor vijf dollar de meest debiele dingen kunt laten doen. Geniaal verzonnen dus.

Comments are closed.

"Elke band die overgewaardeerde klote-DJ's te kakken zet, krijgt mijn zegen."